Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Розпочато реконструкцію Рукшинського будинку культури.

Дата: 04.12.2018 16:22
Кількість переглядів: 397

Днями розпочато довгоочікувану масштабну реконструкцію Рукшинського будинку культури. Проект розрахований на 3 роки. Його загальна вартість складає 17 424,9 тис.грн. Фінансування даного проекту здійснюватиметься за кошти Державного фонду регіонального розвитку та кошти сільського бюджету Рукшинської ОТГ у процентному співвідношенні 90/10. Замовником робіт виступає управління капітального будівництва Чернівецької ОДА. Реконструкція будинку культури передбачає проведення наступних заходів:

будівельно-монтажні роботи, внутрішньо-оздоблювальні та зовнішньо-оздоблювальні роботи, будівництво автономних очисних споруд, системи водопостачання, та каналізації, благоустрій територій, введення об'єкта в експлуатацію. У зв'язку з тим , що кошти державного бюджету надходять із запізненням, роботи розпочато пізніще календарних планів. Та до кінця поточного року планується освоїти близько 2,5 мільйонів гривень.

Щиро сподіваємось, що даний проект не стане довгобудом та невдовзі жителі громади матимуть належне приміщення для проведення змістовного дозвілля, культурно-масових заходів, зборів громадян

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь