Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Увага фотоконкурс!

Дата: 18.03.2019 10:38
Кількість переглядів: 563

За підтримки проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», що фінансується Європейським Союзом та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання», Центром економічного зростання Рукшинської ОТГ оголошується фотоконкурс.

До участі запрошуються всі хто захоплюється фотографією та є мешканцем Рукшинської об’єднаної територіальної громади. Мета конкурсу-створити календар на 2019 рік.

Вимоги до фото:

  1. Учасник має право подати тільки одне фото;
  2. Роботи мають бути авторськими;
  3. Фото має відображати реальне життя жителів громади. Також має бути видно визначні архітектурні споруди, будинки, вулиці, краєвиди.

Фотографії можна надіслати на електронну пошту irynalichnova94@gmail.com з 5 березня по 5 квітня 2019 р. Назви файлів повинні містити Прізвище автора, місце проживання та назву фотографії.

Голосування за найкраще фото буде проходити на офіційній сторінці Центру економічного зростання в Facebook https://www.facebook.com/Центр-економічного-зростання-Рукшинської-ОТГ-1875276752558341/  з 8 квітня по 12 квітня.

Переможець отримає грошову винагороду в сумі 200 гривень.

Організатор залишає за собою право використовувати фотографії, надіслані на Фотоконкурс, у проведенні подальших заходів, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, публікацій тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь