Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Корисні інтернет ресурси для молоді

Дата: 04.02.2019 11:17
Кількість переглядів: 507

Сьогодні дізнатися про цікаві можливості простіше, ніж будь-коли. Один з найпопулярніших каналів для цього – інтернет. Ми зібрали 5 корисних сайтів для молоді, які допоможуть вам бути в курсі всіх грантів, волонтерств та воркшопів.

1. Студвей – «новини українських студентів, мотивація та можливості для розвитку, найкращі подорожі, поради для тестів IELTS, TOEFL, GMAT і GRE» https://studway.com.ua/

Зручний сайт для пошуку можливостей. На ньому працює пошукова система вибору категорій: стипендія, грант, школа, реформи, культура, медіа.

2. U-Report – «Один із найпростіших інструментів, якими молодь може впливати на зміни у важливих сферах суспільного життя» https://ukraine.ureport.in/about/  Cайт зі швидкими опитуваннями, яку впровадили ЮНІСЕФ в Україні. Розробники надають корисну інформацію своїм респондентам.

3. Гурт – «Конкурси, гранти, тренінги та вакансії для молоді у різноманітних сферах громадського сектору» https://gurt.org.ua/news/grants/42467/  Велика кількість запрошень на різноманітні проекти. Це – так звана «Вікіпедія можливостей», бо кожен може розмістити тут своє оголошення.

4. STUDY.UA. – «Work and Travel USA – це найпопулярніша сезонна програма для українських студентів в Америці» http://www.au-pair.com.ua/Work_and_Travel/  Програма дає можливість провести в Америці 2.5-4 місяці, оволодіти мовою та подорожувати.

5Litcentrn – «Онлайн-каталог організацій, культурних інституцій, а також відкритих до співпраці Локацій і ЗМІ» https://litcentr.in.ua/  Тут можна розвивати свій талант літераторам та журналістам.

Джерело: https://ostroh.info/publications/tsikave/5-korysnyh-sajtiv-dlya-molodi/

Підготовлено в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», фінансується Європейським Союзом та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання» Глибоцькою селищною радою спільно та Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь