Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
06 Липня, 2022 р., 10:27
Яка інформація може вважатись суспільно необхідною в умовах воєнного стану?
21 Червня, 2022 р., 17:12
З кожним днем температурні показники піднімаються все вище і по всій території області встановлюється сонячна та майже літня погода. Тож у вільний час громадяни зазвичай вирушають на відпочинок на природу, у парки, лісові масиви та до водойм. Проте часом за розвагами та позитивними емоціями люди забувають про елементарні правила пожежної безпеки. Така недбалість може призвести до масштабної пожежі чи іншої надзвичайної події. Служба порятунку закликає вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. Під час відпочинку на природі необхідно пам'ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, в першу чергу, вашому життю та здоров'ю.
15 Червня, 2022 р., 16:07
Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до всіх з проханням дотримуватися елементарних правил поведінки під час відпочинку на водних об’єктах!
16 Травня, 2022 р., 22:31
У неділю з гуманітарною місією Рукшинську сільську раду відвідав представник некомерційної американської організації UkrainianPeace.org Енді Роман. До речі, Енді має українське коріння, його прадід - колишній житель Рукшина. Волонтер прибув не з пустими руками- громада отримала 8 кевларових бронежилетів 4 класу захисту для наших захисників. Дякуємо американському народові та Енді Роману за дуже цінну допомогу для наших захисників. Надіємось, що вони стануть в нагоді нашим воїнам. Ця гуманітарна допомога стала можлива завдяки бухгалтеру Рукшинської сільської ради - Галині Кушнірюк та уродженцю Рукшина - Іванові Васильовичу Гермаковському, які скомунікували з Енді та зробили запит на таку необхідну броню. Також вдячні Анастасії Гранат за послугу перекладу з нашим американським другом.
16 Травня, 2022 р., 17:15
З 24 лютого 2022 року через військову агресію російської федерації в Україні введено воєнний стан. На час війни змінилися правила застосування законодавства про працю.
16 Травня, 2022 р., 17:13
На території Чернівецької області у 2022 році зареєстровано 820 випадків загорання сухої трави та рослинності в природних екосистемах, сільськогосподарських угіддях, проти 155 пожеж за аналогічний період 2021 року, кількість пожеж збільшилось на 529%. Площа пожеж склала понад 1650 га. Як наслідок, одна людина загинула, дві особи травмовані, 17 будівель пошкоджено та 32 знищено. Завдано збитків на загальну суму понад 70 млн. грн. Зокрема на території Рукшинської територіальної громади зареєстровано 18 випадків пожеж в екосистемах.
12 Квітня, 2022 р., 11:07
Про пенсійне забезпечення осіб, які мають право на пенсію в разі втрати годувальника, відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб»
16 Березня, 2022 р., 15:56
В умовах воєнного стану права громадян можуть обмежуватися, військове командування може здійснювати, зокрема, примусове відчуження (реквізицію) майна (транспорту), що перебуває у приватній власності мешканців для оборонних потреб держави.
25 Лютого, 2022 р., 23:20
Рукшинська громада приймає переселенців. Просимо відгукнутися небайдужих, хто може прийняти сім’ї, які їдуть із зони протистояння і обстрілів
24 Лютого, 2022 р., 22:42
З громадян України, щодо яких нині діють обмежувальні заходи і які готові стати на захист суверенітету й територіальної цілісності держави та боронити країну у лавах Сил територіальної оборони, будуть зняті всі санкції. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський під час брифінгу в Офісі Глави держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь