Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
08 Липня, 2021 р., 21:19
3 липня в с. Зарожани Недобоївської ТГ Дністровського району сталася пожежа в житловому будинку. Причиною пожежі стало коротке замкнення телевізора. Власник залишив його увімкненим у кімнаті та заснув. Прокинувшись, чоловік помітив, що кімната охоплена вогнем та повідомив рятувальників. Площа пожежі склала 100 кв.м. На місце події прибули рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини м. Хотин та працівники Недобоївської місцевої пожежної команди. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено покриття та перекриття будівлі.
08 Липня, 2021 р., 21:16
Під час спеки громадяни активно вирушають до водойм. Але такий відпочинок не завжди має успішний фінал, про це свідчить сумна статистика загибелі громадян на водоймах. Варто лише на мить втратити пильність, або легковажно віднестися до свого дозвілля, і вже існує ризик для вашого життя та здоров’я.
25 Червня, 2021 р., 13:01
Після проголошення незалежності 24 серпня 1991 р. Україна стала повноцінним суб’єктом міжнародних відносин. Цей факт зумовив ряд наукових та практичних розробок у сфері міжнародних відносин. Адже, для здійснення ефективної зовнішньої політики держави необхідні і стабільний зовнішньополітичний курс, і нормативно-правова база даних відносин, і наукове обґрунтування, дослідницькі роботи і практичні розробки з даних питань. Саме тому значна кількість українських та зарубіжних науковців значну увагу приділяють геополітичному положенню України, історико-політичному аналізу її зовнішньої політики, розробці нових альтернативних стратегій її відносин з іншими державами. Власне і політичні діячі не стоять осторонь даної проблеми, тому що для керівництва держави дане питання є вкрай актуальним. Переваги вступу в НАТО для країни та її громадян:
24 Червня, 2021 р., 17:24
Відповідно до вимог частини 4 ст.15 Закону України "Про приватизацію державного і комунального майна" регіональне відділення Фонду державного майна України по Чернівецькій області повідомляє про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами об'єкта малої приватизації, зокрема об'єкта незавершеного будівництва - лазні (вул. Мічуріна, 14 с.Гордівці, Хотинського р-ну).
22 Червня, 2021 р., 23:13
За даними УкрГідрометцентру, 22-23 червня у більшості північних, західних та східних областей очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки. І такий невтішний прогноз не лише спричиняє незручності для громадян, а ще й створює передумови для різкого збільшення кількості загорянь на території України.
17 Червня, 2021 р., 12:20
Висновки за результатами інституційного аудиту Рукшинської ЗОШ І-ІІІ ст.
17 Червня, 2021 р., 10:16
ДБАЮТЬ ПРО ДОТРИМАННЯ ПРАВОПОРЯДКУ
15 Червня, 2021 р., 11:32
Невдовзі віряни святкуватимуть День Святої Трійці – у церквах відбудуться богослужіння, під час яких використовуватиметься відкритий вогонь. При недотриманні правил пожежної безпеки це може стати причиною виникнення пожеж у культових спорудах. Щоб запобігти таким випадкам, працівники Дністровського  районного відділу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області провели інструктажі з пожежної безпеки із настоятелями православних церков.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь