Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
23 Лютого, 2021 р., 14:57
Про права внутрішньо переміщених осіб, які передбачені Законом України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» інформує відділ «Хотинське бюро правової допомоги» Кельменецького МЦ з надання БВПД.
17 Лютого, 2021 р., 11:18
16 лютого до Рукшинської громади завітала представник Програми DOBRE Євгенія Велегура.
20 Січня, 2021 р., 14:30
Сьогодні відбулась зустріч агрофірм Рукшинської та Клішковецької територіальної громади з компанією «ДРОН ЦЕНТР». В даній зустрічі взяли участь заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Скигар Роман Миколайович, директор Чернівецької філії державної установи «Інститут охорони ґрунтів України» Собко Володимир Іванович та в.о. начальника управління агропромислового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації Бойчук Богдан Тарасович. Розглядались питання державної підтримки сільського господарства, інноваційні технології для обробки садів та відбулась наглядна презентація агродронів для обприскування та моніторингу полів.
16 Січня, 2021 р., 12:28
Сьогодні ми вшановуємо пам’ять полеглих героїв, які з неймовірною стійкістю та мужністю обороняли Донецький аеропорт від окупантів. «Кіборги» – так стали називати цих мужніх воїнів, але не за те, що вони були роботами, а за те, що намагалися вистояти в зовсім нелюдських умовах. 242 дні тривала оборона аеропорту. 242 дні страшних випробувань не лише для військовослужбовців, а й для медиків, волонтерів, добровольців, які там опинилися…
14 Січня, 2021 р., 15:14
«Швидка допомога»: нові критерії виклику у 2021 році
06 Січня, 2021 р., 16:00
Звіщаємо всюди добру новину, У кожну оселю, в кожну родину, Христос народився – радіємо щиро, Благослови Господи Україну миром, Дай країні розцвісти, щасливо зажити, Дай нам Господи тебе повіки славити!
04 Січня, 2021 р., 16:10
3 січня виповнився 101 рік жительці хутора Латківці Кравецькій Василині Василівні. До вітань доєднались голова Олег Горбатюк та колектив Рукшинської сільської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь