Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Молодь громади

20 Грудня, 2018 р., 15:51
За ініціативи Центру економічного зростання Рукшинської ОТГ було проведено неформальне спілкування жителів громади з керівництвом сільської ради. Охочі мали змогу отримати відповідь на запитання які їх турбували. 
19 Грудня, 2018 р., 09:11
В межах проекту ЄС M4EG "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання" з нагоди святкування дня Святого Миколая дня найменших діточок Гордівецької школи був проведений майстер-клас "Як прикрасити різдвяний пряник"
17 Грудня, 2018 р., 15:57
За ініціативи Центру економічного зростання Рукшинської ОТГ в межах проекту ЄС M4EG "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання" для дітей Рукшинської ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений майстер-клас "Як прикрасити різдвяний пряник" Дітки постарались на всі 100%,  кожен вигадав свою ідею як прикрасити пряник, тому кожен пряник вийшов оригінальний!
13 Грудня, 2018 р., 18:31
Сьогодні з нагоди відзначення міжнародного тижня права в Рукшинській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено брейн-ринг серед учнів 9-их класів на правову тему.  Брейн-ринг складався з 8-ми раундів, серед якого були і творчі завдання. Потрібно було із вирізок з журналів зібрати правовий коладж на тему: "я маю право на..." з яким учні справились на відмінно! #M4EG #Різні_громади_спільні_рішення

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь