Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Проведено гру "Мандрівка Україною"

Дата: 14.03.2019 14:56
Кількість переглядів: 622

За підтримки проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», фінансується Європейським Союзом та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»” Глибоцькою селищною радою спільно та Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини» для учнів другого класу проведено гру "Мандрівка Україною"

Це гра для тих, хто цікавиться історією України, любить читати і мандрувати. Під час гри учасники, немов в машині часу, переносяться у різні епохи, відвідують найтаємничіші місця нашої країни, стають учасником славних баталій, пізнають багатьох відомих українців.

На ігровому полі А2 формату, яке формується з 12 пазлів, зображено стилізовану карту України на якій розташовано 134 цікавих історичних, природніх, сакральних об'єктів, місця народження відомих українців, місця славних баталій та багато іншого.
“Книга мандрів”, яка входить у комплект гри, містить описи до кожного зображеного об'єкту. Номер об'єкту на карті відповідає номеру в книзі. Кожен розділ книги відповідає певному регіону України.

"Мандрівка Україною" заворожує усіх, хто разом з нею вирушить у мандрівку тисячолітньою Україною. 

Фото без опису
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь