Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Як знайти відповідний бізнес

Дата: 01.04.2019 15:35
Кількість переглядів: 414

Успіх у кожному конкретному виді бізнесу залежить від того, чи володієте ви добре розвиненими здібностями. 
Без хороших музичних здібностей ніхто не може досягти успіху в якості вчителя музики. Без добре розвинених інженерних здібностей не можна досягти успіху в якій-небудь інженерної професії. Без такту і комерційних здібностей ніхто не може досягти успіху в торгових операціях. Але навіть наявність добре розвинених здібностей, які потрібні у вашому виді діяльності, ще не гарантує, що ви станете багатим. Є музиканти, у яких чудовий талант, і які все ще залишаються бідними. Є ковалі, теслі й інші, у яких відмінні здібності, але вони не стали багатими. І є комерсанти, які вміють добре вести справи з людьми, але тим не менш потерпілі невдачу.

Різні здібності - це інструменти. Важливо мати хороші інструменти, але не менш важливо ці інструменти застосовувати правильно. Одна людина може взяти пилку, хороший креслення (план), і зробити відмінну меблі. Інша людина може взяти ті ж інструменти і почати працювати, щоб скопіювати виріб, але його робота буде невмілої. Він не знає, як застосовувати хороші інструменти з успіхом (успішно). 

Різноманітні здібності вашого розуму - це інструменти, за допомогою яких ви повинні робити роботу, яка повинна зробити вас багатим. Таким чином, вам легше буде домогтися успіху в тому виді бізнесу, для якого ви добре "споряджені" ментальними інструментами. 

Загалом, ви досягнете найбільшого успіху в такому виді бізнесу, який задіює ваші найсильніші здібності - тобто такий, для якого ви за природою "найкраще підходите". Але для цього твердження теж є застереження. Ніхто не повинен ставитися до своєї професії як до чогось остаточно визначеним схильностями (тенденціями), властивими йому від народження. 

Ви можете стати багатим в БУДЬ-ЯКОМУ бізнесі, тому що, якщо у вас немає необхідного таланту, ви можете розвинути цей талант. Це означає лише, що вам потрібно буде створювати інструменти по ходу діяльності, замість того, щоб обмежити себе тими, які притаманні вам від природи. Вам буде ЛЕГШЕ досягти успіху в тій професії, для якої у вас вже є добре розвинені таланти; але ви МОЖЕТЕ досягти успіху в будь-якій професії, тому що ви можете розвинути будь-який елементарний (rudimentary) талант, і немає такої здатності, якою б не було у вас хоча б в малій мірі. 

Ви найбільш легко станете багатим, (в сенсі зусиль) якщо будете робити те, для чого найкраще пристосовані місцях, та ви отримаєте більше задоволення, якщо будете робити те, що ХОЧЕТЕ робити. 

Робити те, що ви хочете - це життя, а ми не отримуємо справжнього задоволення (задоволення) від життя, якщо ми завжди змушені робити те, що нам не подобається і ніколи не можемо робити те, що хочемо робити. І напевно ви здатні робити те, що ви хочете робити. Бажання робити - це доказ того, що всередині вас є сила, яка може зробити це. 

Бажання - це прояв сили. 

Бажання грати музику - це сила, яка може грати музику, яка шукає вираження та розвитку. Бажання винаходити механічні пристрої - це інженерний талант, який шукає вираження та розвитку. 

Де немає сили, розвиненою або нерозвиненою, зробити що-небудь, там ніколи не буває і бажання робити це; а сильне бажання зробити що-небудь - вірне доказ того, що сила велика, і її потрібно тільки розвинути і прикласти в правильному (вірному) напрямку. 

При всіх інших рівних умовах, краще всього вибирати бізнес, для якого у вас є найбільш розвинений талант, але якщо у вас є сильне бажання зайнятися яким-небудь певним видом роботи, то в кінцевому підсумку ви повинні вибрати роботу, до якої ви прагнете. 

Ви можете робити те, що ви хочете робити, і це ваше право і привілей слідувати тій справі або покликанням (займатися тим бізнесом або видом діяльності), яке вам найбільш близьке по духу і приємно. Ви не зобов'язані робити те, що вам не подобається робити, і не повинні робити це виключно для того, щоб надалі робити те, що ви хочете робити. 

Якщо наслідки будь-яких минулих помилок привели вас у небажаний бізнес або навколишнє середовище, можливо, вам доведеться деякий час робити те, що вам не подобається, але ви можете зробити це заняття приємним, знаючи, що це робить можливим для вас прийти до того, щоб робити те, що ви хочете. 

Якщо ви відчуваєте, що у вас невідповідна професія, то не дуже поспішайте отримати іншу. В цілому, кращий спосіб змінювати бізнес і навколишнє середовище поступово. 

Не бійтеся зробити несподівану і радикальну зміну, якщо вам надається можливість і якщо після уважного розгляду ви відчуваєте, що ця можливість вам підходить, але ніколи не робіть несподіваних і радикальних дій, якщо у вас є сумніви щодо їх розумності. 

На творчому плані немає ніякого поспіху, і не бракує можливостей. 

Коли ви "кинете" конкурентний розум, ви зрозумієте, що у вас немає необхідності діяти поспішно. Ніхто не прагне випередити вас у тому, що ви хочете робити; місця вистачить усім. Якщо одна ніша зайнята, то інша і краща відкриється вам трохи пізніше; часу багато. Коли ви сумніваєтеся, чекайте. Поверніться до споглядання свого бачення і зміцните свою віру і цілеспрямованість. І всіма способами у часи сумнівів і нерішучості розвивайте подяку. 

День чи два, проведені в спогляданні бачення того, що ви хочете, і щире подяка за те, що ви отримуєте це, призведе ваш розум в настільки тісний зв'язок з вищим, що ви не помилитеся, коли будете діяти. 

Є розум, який знає все, що можна знати, і ви можете прийти до єдності з цим розумом за допомогою віри і цілі удосконалюватися в житті, якщо у вас є глибока вдячність. 

Помилитися можна, діючи поспішно, або діючи в страху і сумнівах, чи забуваючи про правильне мотиві, який говорить: більше життя всьому, менше - нічому. 

Так як (по мірі того, як) ви прямуєте вірному шляху, можливості будуть надаватися вам в зростаючих кількостях, і вам потрібно буде бути дуже стійким у вірі і цілеспрямованості і залишатися в близькому зіткненні з вищим розумом, (випробовуючи) шанобливу подяку. 

Робіть досконало все, що можете зробити кожен день, але робіть це без поспіху, занепокоєння або страху. Ідіть так швидко, як можете, але ніколи не поспішайте. 

Пам'ятайте, що в той момент, коли ви починаєте поспішати, ви перестаєте бути творцем і стаєте змагається. Ви знову потрапляєте на старий план (рівень). 

Якщо ви зловили себе на тому, що поспішайте, зупиніться. Зосередьте свою увагу на тому, що ви хочете, і почніть дякувати за те, що ви отримуєте її. Прояв (exercise)

подяки завжди підсилить вашу віру і пожвавить вашу цілеспрямованість.

Підготовлено в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення  для економічного зростання», фінансується Європейським Союзом  та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»  Глибоцькою селищною радою спільно та Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь