Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

Пенсійний фонд інформує

13 Квітня, 2023 р., 14:23
Пам’ятайте про обов’язок своєчасно повідомляти органи Пенсійного фонду про обставини, які можуть вплинути на ваше пенсійне забезпечення (зміну особистих даних чи місця проживання, працевлаштування, звільнення тощо).
12 Квітня, 2023 р., 14:54
Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області наполегливо закликає роботодавців усвідомлювати свою відповідальність за працівників і дбати про їхній добробут шляхом забезпечення легальної повної зайнятості й гідного рівня оплати праці.
12 Квітня, 2023 р., 14:10
Законом України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” передбачено зарахування до страхового стажу періодів догляду за особою з інвалідністю I групи або за особою, яка досягла пенсійного віку та за висновком закладу охорони здоров’я потребує постійного стороннього догляду, а також періодів догляду за дитиною з інвалідністю чи за тяжко хворою дитиною, якій не встановлено інвалідність. Але за певних умов.
11 Квітня, 2023 р., 13:19
Невдовзі паперові трудові книжки повністю відійдуть у минуле: подавайте через вебпортал Пенсійного фонду їх сканкопії для оцифрування

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь