Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
21 Червня, 2017 р., 12:25
В Україні  працює програма ЄБРР IQ energy  утеплення житла, яка передбачає грант (безповоротну фінансову допомогу)  до 15-20% від суми інвестицій в енергоефективне обладнання (максимально можлива сума – 3000євро на людину).  Детальніше з умовами отримання такої компенсації можна ознайомитись  на сайті програми www.iqenergy.org.ua
16 Червня, 2017 р., 09:41
20-21 червня 2017року проходитиме унікальний І Міжнародний Інтернет-марафон «Досвід освіти XXI сторіччя. Європейський контекст».
12 Червня, 2017 р., 12:54
Цієї неділі на Хотинському стадіоні “Колос” відбувся 4 тур Чемпіонату Хотинського району з футболу між футбольними командами  Рукшина та Данківців.
07 Червня, 2017 р., 09:55
Протягом червня - липня 2017 року ЧМГО «Бізнес-центр» за фінансової підтримки Програми розвитку ООН в Україні та Австрійської Агенції Розвитку проведе бізнес-тренінг з розроблення бізнес-планів для подальшого їх подання на конкурс бізнес-грантів.
06 Червня, 2017 р., 10:00
У неділю 4-го червня у с.Пригородок, біля річки Дністер (урочище "Калина") відбулось свято присвячине Дню захисту дітей "ГРОМАДА ДІТЯМ".
29 Травня, 2017 р., 10:52
25.05.2017 року у Рукшинській ОТГ відбівся семінар, який проводили міжгалузеві профспілки Чернівецької обласної ради. Де було Участь в семінарі взяли: Шкварковський Володимир Антонович - голова обласної ради профспілок; Дудчак Володимир Васильович - голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки; Кошман Василь Валерійович - голова Чернівецької обласної організації профспілки працівників культури; Охрімовський Олександр Васильович - голова обласного комітету профспілки працівників держустанов; Горбатюк Олег Васильович - голова Рукшинської ОТГ, Мариняк Валерій Іванович – заступник голови Рукшинської ОТГ, старости сіл громади, голови та представники профспілок всіх установ громади.
19 Травня, 2017 р., 10:33
17-18 травня на базі розважального коплексу "СОНЯЧНА ДОЛИНА" відбувався Участь взяли представники Департамену освіти і науки, Інституту післядипломної педагогічної освіти, Агенції розвитку громад, представники від ОТГ Чернівецької області (начальники відділів освіти, відповідальні за освіту в ОТГ, директори шкіл).Досвідом ділилися Дунаєвецька ОТГ, Глибоцький ліцей, Мамаївська ЗНЗ І-ІІІ ст№ 2,Вижницький коледж прикладного мистецтва,Підзахаричівський НВК...
18 Травня, 2017 р., 22:05
Сьогодні відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика у селі Рукшин від проекту «Клич друзів – граймо разом! – 2017» від "Фонду Кличко". Виявляється за результатами конкурсу Рукшинська ЗОШ посіла перше місце із 7393 навчальних закладів з усієї України!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь