Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
31 Березня, 2017 р., 11:56
30 березня у приміщенні "ЕНІГМА" відбулись збори громадян Рукшинської об'єднаної територіальної громади.. Серед запрошених були: - Голова районної ради Плаксивий Олександр Васильович - Заступник голови РДА Кравецька Тетяна Іванівна - Начальник управління освіти Хотинської РДА Рак Володимир Миколайович. - Директор Рукшинської ЗОШ Шишковський Сергій Іванович - Інспектор Хотинського РЕМ Ситник Валерій Павлович - Начальник поліції Дахно Юрій Валентинович - Головний лікар Хотинської ЦРЛ - Митринюк Ростислав Федорович - Головний лікар Хотинського центру первинної медико-санітарної допомоги - Пасічник Юрій Анатолійович - Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення - Цвентарна Наталя Борисівна. - Старости сіл Рукшинської ОТГ
27 Березня, 2017 р., 09:39
25 березня у Новоселиці відбулись групові матчі присвяченому 10-й річниці "Новоселицької районної дитячо-юнацької футбольної ліги". ФК Рукшин U-12 нажаль поступився у двох іграх. У першій зустрічі рукшинцям протистояли господарі змагань, ДЮСШ Новоселиця. Наші юнаки створили масу небезпечних моментів, але відзначились лише раз, натомість новосельчани використали чи не єдині три нагоди за гру. Підсумковий рахунок - 3-1. А у другому матчі на Рукшин чекало справжнє випробування у вигляді гри проти ФК Троєщини м.Київ. На відміну від першої зустрічі нашим юнакам мало що вдавалось, а команда із столиці відзначилась тричі. Тож Рукшин покидає даний турнір не зумівши вийти з групи. Бажаємо нашим юнакам не вішати ніс, так як для них участь у змаганнях такого рівня стала першою. Потрібно зробити правильні висновки та наполегливо пряцювати далі!!!
27 Березня, 2017 р., 09:33
26 березня о 15.00 год. у приміщенні "ЕНІГМА" відбулась "Благодійна акція для дітей сиріт від 0 до 3-ох років". Організатором виступила церква адвентистів сьомого дня м.Хотин. Взяли участь жителі Рукшинської громади, Малинців та м.Хотин.
26 Березня, 2017 р., 21:10
Впродовж 24 – 25 березня у Львові вп’яте відбувся Всеукраїнський форум місцевого самоврядування, до якого долучилися представники влади, українські та міжнародні експерти у сфері місцевого самоврядування, дипломати, науковці та громадські організації. Учасники Форуму ухвалили і презентували Резолюцію, яку доопрацюють та скерують до центральних органів влади України.
24 Березня, 2017 р., 12:21
30 березня о 14.00 год. у приміщенні "Енігма" відбудуться загальні збори громадян села Рукшин. У програмі фотозвіт голови Рукшинської ОТГ про зроблену роботу у 2016 році, питання та відповіді. Запрошуємо всіх небайдужих взяти участь.
24 Березня, 2017 р., 11:34
23 березня з метою поліпшення благоустрою села Рукшин, а саме - вулиці Головна, парку, пам’ятних місць, прибудинкових територій, інших місць загального користування, територій установ, організацій, було залучено до прибирання працівників Рукшинської сільської ради, ДНЗ, Рукшинської АЗПСМ. Організації та проведенню благоустрою сприяли керівники Рукшинської ОТГ.
23 Березня, 2017 р., 00:08
Нещодавно у Хотині на двох в‘їздах у місто встановили камери відеоспостереження.  Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на Хотинські вісті.  Інформація з них виведена на монітори у черговій частині райвідділу поліції. Оперативний черговий має можливість переглядати зображення з камер у режимі реального часу. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь