Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
10 Лютого, 2017 р., 13:11
Верховна Рада Україна ухвалила законопроект про приєднання громад, що забезпечить створення самодостатніх територіальних одиниць в Україні. Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зазначив під час Конференції високого рівня «Заохочення та скерування: Перезавантаження українських реформ» у Брюсселі.
10 Лютого, 2017 р., 11:56
9 лютого 2017 року Верховна Рада України прийняла у другому читанні та в цілому проект Закону України № 4742 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо статусу старости села, селища)».
10 Лютого, 2017 р., 11:48
Успіхи вже об'єднаних громад та труднощі, з якими їм доводиться стикатися; поради від досвідчених, як ОТГ можуть заробляти на себе; найбільш успішні райони в об'єднанні та аутсайдери; Про все це й ще більше розповіли гості Радіо Станція в програмі "Суть Речей" Тетяна Татарчук та Григорій Ванзуряк.
10 Лютого, 2017 р., 10:26
На Хотинщині в селі Зарожани поховали Леоніда Дергача,  Героя АТО (позивний "Академік"), який загинув 1 лютого при виконанні бойового завдання в районі міста Авдіївка Донецької області, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
09 Лютого, 2017 р., 16:03
Завтра в місті Дунаївці Хмельницької області, відбудеться Всеукраїнський турнір з футзалу пам’яті Сергія Ігнатьєва – молодого тренера, життя якого трагічно обірвалось близько двох років тому. Серед запрошених команд також володар Ліги Чемпіонів Чернівецької області ФК "Рукшин".
06 Лютого, 2017 р., 13:46
Одним з міфів, який розповсюджують противники реформи є той, що влада об’єднаних громад витрачає кошти лише на центри громад, а села які приєднались отримують недостатнє фінансування. Консультанти Асоціації міст України (ПУЛЬС) проаналізували напрямки видатків, що здійснювали об’єднані громади Чернівецької області за кошти інфрастурктурної субвенції у 2016 році. 
06 Лютого, 2017 р., 12:24
Рукшинська ОТГ презентувала проект фотоелектричної станції загальною потужністю 150 кВт. Вона буде встановлена на даху Рукшинської школи.
30 Січня, 2017 р., 11:41
Сюжет ICTV про успіхи Рукшинської об'єднаної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь