Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
28 Вересня, 2022 р., 21:29
Сьогодні, провели в останню дорогу нашого земляка, який поклав життя захищаючи Україну від російських окупантів, солдата СКРИПНИКА Якова, воїна військової частини А1778
25 Вересня, 2022 р., 21:52
Ви саме ті, хто щоденно віддає тепло своїх сердець дітям.
23 Вересня, 2022 р., 21:44
Із глибоким сумом повідомляємо, що наша громада та вся Україна  втратила Героя. У кривавій війні з агресором загинув Яків Скрипник із села Рашків.
22 Вересня, 2022 р., 12:09
З настанням холодної пори року люди починають використовувати для обігріву своїх помешкань пічне опалення та електроприлади. Через порушення правил пожежної безпеки у побуті та при експлуатації систем опалення часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Щоб надалі запобігти пожежам та загибелі людей на них Дністровський районний відділ ГУ ДСНС у Чернівецькій області вкотре застерігає та наголошує на особистій відповідальності за власну безпеку та безпеку своїх осель. Заходи безпеки при використанні печей:
21 Вересня, 2022 р., 21:48
Сьогодні стартував чемпіонат Дністровського району з футболу серед гравців 2010 року народження і молодше. Також за регламентом змагань на полі допускається три гравці 2009 року народження.
12 Вересня, 2022 р., 21:54
В умовах російської агресії проти України, актуальним питанням залишається завершення процесу декомунізації, ключовим аспектом якої є перейменування площ, вулиць, скверів з метою позбавлення найменших згадок про комуністичний режим, радянських свят, визволителів червоної армії і т.д.
10 Вересня, 2022 р., 21:28
Сьогодні День фізичної культури і спорту України. Бажаємо всім бути спортивними і здоровими. Усім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам - фізичного здоров’я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях. Нехай тіла не слабшають, а кістки і м'язи не підводять. Спорт повинен приносити радість і допомагати людям в їх житті. Зі святом!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь