Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
29 Жовтня, 2022 р., 20:25
Просимо мешканців громади бути свідомими. У період воєнного стану паління листя та трави можуть кваліфікувати як диверсію та покарати позбавленням волі строком на п'ятнадцять років.
29 Жовтня, 2022 р., 20:06
Під час експлуатації пічного опалення НЕОБХІДНО:
26 Жовтня, 2022 р., 20:07
Відправили чергову допомогу нашим Захисникам/
24 Жовтня, 2022 р., 16:26
Внаслідок бойових дій постраждали 662 працівники, 205 з них загинули
19 Жовтня, 2022 р., 20:42
Завтра 20.10.2022 по ВСІЙ Україні будуть вводитися обмеження постачання електроенергії, — Кирило Тимошенко.
18 Жовтня, 2022 р., 12:56
Із настанням осені та початком робіт на присадибних ділянках природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом.  Суха трава швидко і легко загоряється від сірника, цигарки.
14 Жовтня, 2022 р., 20:43
Сьогодні Україну захищають ГЕРОЇ нового часу, які стають в один ряд з козаками, повстанцями, Героями Крут і всіма хто захищавнашу землю від загарбників. Серед них багато жителів нашої громади. Низький уклін вам наші захисники та захисниці. Пам‘ятаємо тих, хто у жорстокій війні поклав своє життя за Свободу та Незалежність України З нашої громади це: - Григорій Клюк - Степан Рачук - Роман Юрічук - Василь Гнатчук - Яків Скрипник Вічна пам‘ять Героям Українська нація безмежно вдячна вам за подвиг. Слава Захисникам та Захисницям України!
06 Жовтня, 2022 р., 21:19
Наш ГЕРОЙ Григорій Клюк загинув 23 березня 2022 року у боях біля Бучі Київської області. 46-річний захисник отримав смертельні осколкові поранення. Григорій  проживав у с. Чепонос де мав сім'ю, працював і будував плани. Любив спорт, зокрема, футбол. Грав у місцевій сільській команді. Раніше брав участь в АТО, тому з перших днів повномасштабного вторгнення він не зволікав, а одразу став на захист України. У лавах 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї гірсько-штурмової бригади Григорій брав участь в обороні Київської області. Був на посаді механіка-водія-електрика взводу управління командира батальйону взводу зв'язку. Під час боїв біля с. Королівка під Бучею захисник і прийняв свій останній бій. Посмертно солдат Григорій Клюк нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність і самовідданість у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України та зразкове виконання службових обов'язків.  «Мій чоловік був найкращим у світі чоловіком і татом. Він не встиг натішитися своїм синочком», – сказала дружина Тетяна.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь