Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
01 Жовтня, 2021 р., 09:34
Щиро вітаємо зі Всесвітнім днем вчителя. Бажаємо впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, вдачі та успіху. Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен учень радує вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує вам гармонію та щастя.
01 Жовтня, 2021 р., 09:32
З метою вдосконалення відповідальності за декларування недостовірної інформації та неподання суб'єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування 29 червня 2021 року Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України щодо вдосконалення відповідальності за декларування недостовірної інформації та неподання суб'єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування".
22 Вересня, 2021 р., 19:52
На даному етапі силами волонтерів здійснили підсів трави. Раніше за активної участі старости села Пригородок, Орестівка Самотюка Олександра, тренера-викладача з футболу Олександр Гайсенюк та за допомогою техніки КП «Рукшин сервіс», а також підприємця Валерія Філіпчука, вирівняли футбольне поле.
17 Вересня, 2021 р., 12:06
Оголошення
13 Вересня, 2021 р., 15:33
Шановні мешканці Рукшинської  ТГ !

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь