Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
13 Грудня, 2019 р., 15:35
У рамках Плану місцевого економічного розвитку Рукшинської ОТГ, що розроблений за підтримки та сприяння Ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання» (М4EG), сільською радою було розроблено Сільську програму розвитку малого та середнього підприємництва на 2019-2020 роки.  Одним із заходів цієї програми було надання фінансової підтримки суб’єктам малого та середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів у пріоритетних для Рукшинської ОТГ напрямках. В результаті оголошеного конкурсного відбору на отримання фінансової підтримки було прийнято до розгляду конкурсною комісією 1 заявку від сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Рукшинський» на суму 47000 грн., оскільки більше документів до розгляду не надходило.  Членами комісії розглянуто подану заявку та прийнято рішення надати безповоротну фінансову підтримку сільськогосподарському обслуговуючому кооперативу «Рукшинський».
11 Грудня, 2019 р., 16:12
Рукшинська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади завідуючої ДНЗ «Калинка»» с. Рукшин Рукшинської сільської ради.
09 Грудня, 2019 р., 14:21
ДПС повідомляє, що з 1 січня 2020 року у зв’язку з тим, що Державною казначейською службою України з початку 2020 року рахунки для сплати податків і зборів  будуть відкриті відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Мінфіну №1203, змінюються реквізити бюджетних рахунків.
06 Грудня, 2019 р., 21:03
Сьогодні українці відзначають одне з найважливіших національних свят – День збройних сил України. Щодня тисячі бійців ЗСУ захищають країну на передовій, охороняють її кордони на землі, у воді та в повітрі.
05 Грудня, 2019 р., 21:01
У всьому світі 5 грудня відзначають міжнародний День волонтера - International Volunteer Day. Україна - єдина країна у світі, де цей день переходить в День збройних сил, який відзначається 6 грудня. Волонтерський рух у нашій країні став популярним, починаючи з Революції гідності і російської окупації. Волонтер у перекладі з англійської мови означає добровільний помічник. Це люди, які цілком безоплатно працюють скрізь, де потрібна їхня допомога: у дитячих будинках, притулках, школах-інтернатах, будинках престарілих і на війні. Волонтерство – це не робота, а покликання. Це спосіб життя і мислення. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання - те, що веде волонтерів вперед.
29 Листопада, 2019 р., 16:16
З цифрами проєкту сільського бюджету на 2020 рік можна ознайомитись тут:
22 Листопада, 2019 р., 22:19
У суботу, 23 листопада 2019 р., українці всього світу запалять у своїх будинках свічки пам’яті з молитвою за жертви Голодомору-геноциду, заподіяного проти українського народу в намаганні знищити українську національну ідентичність.
22 Листопада, 2019 р., 16:01
Повідомляємо, що 20 листопада 2019 року завершено прийом документів для конкурсного відбору проектів суб'єктів малого підприємництва, яким буде надаватись фінансова підтримка в рамках Сільської програми розвитку малого та середнього підприємництва в Рукшинській об'єднаній територіальні громаді на 2019-2020 роки. Заяву на участь у конкурсі та всі необхідні документи подав 1 учасник - сільськогосподарський обслуговуючий кооператив "Рукшинський" . Засідання конкурсної комісії для розгляду поданої заявки відбудеться 25 листопада 2019 року у приміщенні Рукшинської сільської ради по вул.Головній,35А об 11 год.
21 Листопада, 2019 р., 17:18
Сьогодні, 21 листопада вся Україна відзначає День Гідності та Свободи. Низько вклоняємось героям Небесної сотні, адже їх подвиг є неоціненним для України. Кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів. Пам’ять про героїв житиме вічно!
21 Листопада, 2019 р., 17:16
Всіх Михайлів, Михайликів та Михасиків з Днем ангела! Архангела Михаїла вважають воїном, цілителем і верховним командувачем Небесних сил. Заступництва нам, українці!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь