Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
13 Жовтня, 2019 р., 22:25
Вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви – наші захисники та захисниці, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та перемоги!
13 Жовтня, 2019 р., 22:14
У понеділок, 14 жовтня, православні християни відзначають велике свято – Покрову Пресвятої Богородиці. У цей день шанується наша заступниця – Божа Матір, яка своїм білим покровом вкрила людей від завойовників і врятувала від загибелі. Вітаємо усіх жителів громади із цим знаменним днем!
12 Жовтня, 2019 р., 22:03
8-10 жовтня відбувся навчальний візит "Кращі практики громадського бюджету на Хмельниччині" до Дунаєвецької міської ОТГ та Летичівської ОТГ. Учасники: представники громад з Вінницької та Чернівецької областей. Нашу громаду представляла Інна Гондуряга. В рамках візиту відбулась презентація діяльності Хмельницького ЦРМС. Стан реформи децентралізації на Хмельниччині: успіхи та виклики. Також огляд реалізованих проектів: - Спортивний тренажерний зал в Будинку культури села Іванківці та облаштування парку відпочинку в цьому ж селі. - у селі Велика Побійна проект "Фізкута спорт - запорука здоров'я людей". Тренажерний зал. - проект "Дитячий вуличний майданчик" в селах Сивороги та Соснівка. - проект "Читаємо разом громадою". - проект "Відкрите небо". Крім цих проектів реалізовано багато інших.
10 Жовтня, 2019 р., 21:21
Сьогодні відбувся семінар на тему "Публічні закупівлі для замовників: Управління публічними закупівлями". Семінар проводився експертами журналу "Радник у сфері державних закупівель". Від Рукшинська об'єднана територіальна громада участь взяла Світлана Шишківська. Щира подяка Асоціації органів місцевого самоврядування Чернівецької області та Агенція розвитку громад Буковини за організацію даного семінару.
05 Жовтня, 2019 р., 10:12
Рукшинці здобули срібло. Сьогодні в Кельменцях відбувся турнір з футболу присвячений пам`яті загиблого воїна АТО Ковальчука Сергія Петровича. Змагання проходили серед юнаків 2008-2009 років народження. Також за регламентом допускались троє гравців 2007 року народження. ФК Рукшин у запеклій боротьбі посів друге місце. У першій грі наша команда перемогла Клішківці 2-1, у другій розписала мирову з Хотином 0-0, а у завершальному матчі, в якому вирішувалось хто ж завоює золоті нагороди, на жаль рукшинці поступилась господарям турніру Кельменцям з рахунком 0-1.
04 Жовтня, 2019 р., 21:11
Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни! Ви стільки сил вкладаєте у свою справу, що часом відбираєте свою цінну увагу у близьких. Бажаємо провести це свято у колі сім'ї. Любові вам, терпіння, щастя і добробуту!
04 Жовтня, 2019 р., 10:34
Рукшинська ОТГ перемогла в конкурсному відборі в сфері реалізації проекту “Smart energy 2.0 — безкоштовне впровадження системи енергоменеджменту та інтелектуальної системи енергомоніторингу з внесенням даних до Всеукраїнської системи ” яка організовується та проводиться Агенцією інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності.
03 Жовтня, 2019 р., 11:13
Відповідно до вимог частини 4 ст.15 Закону України "Про приватизацію державного і комунального майна" регіональне відділення Фонду державного майна України по Чернівецькій області повідомляє про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами об'єкта малої приватизації, зокрема об'кта незавершеного будівництва - клубу (вул. Сагайдачного, 7 с.Гордівці, Хотинського р-ну).
30 Вересня, 2019 р., 11:19
Стаді-тур для посадових осіб ОМС ОТГ "Розвиток сільської території: економічний та соціальний аспекти для Чернівецької та Донецької областей". 26-27 вересня 2019 року. Місце Тетіївська міська ОТГ (місто Тетіїв, села Дібрівка, Черепин). Від Рукшинська об'єднана територіальна громада участь взяла Інна Гондуряга. Цілі: - створення умов для обміну досвідом між представниками ОТГ з питань соціально-економічного розвитку; - презентація успішної практики у сфері управління освітою; - вивчення досвіду розвитку сільських територій у міській ОТГ.
30 Вересня, 2019 р., 10:07
Вчора в Клішківцях Рукшин провів два матчі чемпіонату Хотинського району з футболу серед юнаків 2007-2009 років народження. Заплановану гру 9 туру проти Шилівців та перенесений матч 6 туру проти Клішківців. Рукшинці здобули дві перемоги та продовжили свою виграшну серію до 9 матчів. Результати ігор: Рукшин - Шилівці - 4-2 Клішківці - Рукшин - 1-5

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь