Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
20 Серпня, 2019 р., 16:17
Сьогодні у приміщенні Хотинського РВК відбулась нарада за участі військового комісара та відповідальних осіб за військовий облік по сільських радах Хотинського району.
20 Серпня, 2019 р., 15:50
Сьогодні на базі Рукшинська об'єднана територіальна громада в межах проекту Roll-out Phase of Ukraine Local Empowerment, Accountabiliti and Development Programe (U-LEAD)/ Назва проекту "Розширення місцевих повноважень, підзвітності та розвитку" (U-LEAD), раунд 2 відбувся тренінг на тему "Ділова етика та ефективна комунікація з відвідувачами ЦНАП". Тренінг розрахований на два дні. Сьогодні говорили про діловий етикет та культуру комунікації, визначення інформаційного поля, психологічні помилки у спілкуванні. Також про технологію побудови запитань. Роль і функції запитань у спілкуванні, відкриті та закриті запитання.
19 Серпня, 2019 р., 15:49
Преображення Господнє належить до дванадцятьох головних свят, пов'язаних із подіями з життя Спасителя. Святі отці називали його другим Богоявленням.
16 Серпня, 2019 р., 14:06
Сьгодні третій день тренінгу у рамках Програми "U-LEAD з Європою", компонент 2 в частині створення Центрів надання адміністративних послуг, навчальний модуль 5. За період навчання дізналися про основні принципи надання адміністративних послуг. Про реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Також про типові проблеми, належну організацію надання послуг, про порядок надання та параметри якості адміністративних послуг. #РукшинськаОТГ #ЦЕЗ_РукшинськоїОТГ
15 Серпня, 2019 р., 09:30
Продовжуємо вчитись! День 2. Тренінг для персоналу ЦНАП Рукшинської ОТГ в рамках програми "U-LEAD з Європою" #РізніГромадиСпільніРішення
14 Серпня, 2019 р., 20:46
Сьогодні на базі Рукшинська об'єднана територіальна громада розпочався трьохденний тренінг у рамках Програми «U-LEAD з Європою», компонент 2 в частині створення Центрів надання адміністративних послуг, навчальний модуль 1-3. Участь беруть працівники Рукшинської ОТГ. Тренер - Ірина Крайнік.
24 Липня, 2019 р., 17:23
Сьогодні адміністратором Центру економічного зростання була проведена зустріч для молоді. Нажаль бажаючих виявилось дуже мало, але ті хто прийшов мали змогу обмінятись досвідом ролі абітурієнта. Серед присутніх були школярі та студенти.
22 Липня, 2019 р., 12:41
ПРАВОВА АБЕТКА
16 Липня, 2019 р., 12:12
Вітаємо з Днем Бухгалтера! Бажаємо стабільного успіху на роботі, бездоганної звітності та правильної документації. Нехай життя наповнюється приємними сюрпризами, цікавими моментами, веселими зустрічами та радісними емоціями. Великого здоров’я і щирого щастя!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь