Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
17 Травня, 2019 р., 13:11
17 травня 2019 року у приміщенні Рукшинської сільської ради відбувся он-лайн-прийом громадян Рукшинської ОТГ заступником начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Мельником Василем Івановичем. Через встановлений скайп-зв'язок жителі змогли отримати відповідь на хвилюючі їх запитання.
16 Травня, 2019 р., 22:11
Вчора в 11 турі ЧОДЮФЛ ФК Рукшин у Хотині здобув перемогу над Новоселицьким Колосом.  Рахунок матчу 4-2.  Завдяки цій звитязі наші юнаки продовжують перебувати у лідируючій трійці чемпіонату.
16 Травня, 2019 р., 22:10
Українці сьогодні відзначають свято української культури - Всесвітній день вишиванки.  Цього дня всі бажаючі традиційно приходять на роботу або навчання в українській національній вишитій сорочці, в той час як по всій країні і далеко за її межами проходять святкові ходи і флешмоби.
15 Травня, 2019 р., 10:07
Сьогодні уся країна відзначає день сім'ї - день наших з Вами родин. Адже саме сім'я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Дозвольте побажати Вам та всім Вашим рідним міцного здоров'я, щастя та непохитної твердості родинних стосунків.
14 Травня, 2019 р., 15:19
Верховна Рада України відхилила всі чотири проекти постанов, які блокували підписання законопроекту №5670-д про українську мову. Рішення було ухвалено на пленарному засіданні парламенту 14 травня. Жодна з постанов, ініціаторами яких були представники "Опозиційного блоку" і деякі позафракційні нардепи, не набрала мінімум у 226 голосів, які необхідні для скасування голосування за закон (щоб подивитися відео, доскролльте сторінку до кінця). Після того, як Верховна Рада відхилила названі постанови, шлях до підписання історичного закону був відкритий. Голова парламенту Андрій Парубій одразу ж поставив свій підпис на ньому.
12 Травня, 2019 р., 14:23
Сьогодні Україна відзначає велике та світле свято для кожного із нас – День матері.  Дорогі матері, вам Господь дарував нести велику місію – місію материнства та дарування життя. Ми схиляємо перед вами голови з подякою та любов'ю за те, що живете заради нас, даєте надію та світло, коли настає темрява.  Сердечно вітаємо зі святом, наші найдорожчі!
09 Травня, 2019 р., 14:19
9 травня у Хотині, на місцевому стадіоні, відбувся матч за суперкубок Хотинського району серед юнацьких команд 2002-2005 років народження. У боротьбі за трофей зійшлись чемпіон 2018 року ФК «Рукшин» та володар кубку 2018 року ФК «Клішківці». Більш підготовленою до нового сезону виявилась рукшинська команда, яка декласувала свого суперника. Рахунок зустрічі 8:0 (перший тайм 5:0). Для наших юнаків це став вже четвертий суперкубок Хотинщини. Вітаємо рукшинців із перемогою!
08 Травня, 2019 р., 14:56
8 травня – День пам’яті та примирення. Цей день був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН в резолюції, приуроченій до 60-ї річниці закінчення Другої світової війни в Європі. В Україні донедавна відзначалося на офіційному рівні лише свято Дня Перемоги 9 травня, однак в 2014 році, коли розпочалася російська інтервенція, офіційні заходи з нагоди завершення Другої світової війни в Європі та перемоги над нацизмом проходили два дні – 8 й 9 травня. У 2015 році указом Президента було введено День пам’яті та примирення, який відзначається 8 травня. Таким чином Україна доєдналася до всього світу у скорботі за жертвами Другої світової війни.
06 Травня, 2019 р., 17:15
17.05.2019  буде проводити прийом громадян у приміщенні Рукшинської сільської ради заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України Мельник Василь Іванович.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь