Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
12 Квітня, 2019 р., 11:28
Сьогодні завершилось тижневе навчання осіб, які виконують обов'язки секретарів комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчих органів міських та селищних рад. Заняття проходили у НМЦ ЦЗ та БЖД Чернівецької області. Слухачі отримали посвідчення про функціональні навчання (підвищення кваліфікації цільового призначення) у сфері цивільного захисту.
05 Квітня, 2019 р., 21:34
Сьогодні у Чернівецькому відокремленому підрозділі Центру розвитку місцевого самоврядування відбувся круглий стіл "Розробка стратегії розвитку Чернівецької області до 2027 року очима громад". Захід відкрила директор Чернівецький Центр розвитку місцевого самоврядування Tetyana Tatarchuk. Від Рукшинська об'єднана територіальна громада участь взяв Валерій Мариняк. Також присутні були представники Департаменту регіонального розвитку Чернівецька обласна державна адміністрація на чолі з його директором Віктором Подорожнім, голови та представники ОТГ.
28 Березня, 2019 р., 10:20
"Люди та їх потреби - основне, що має бути в центрі уваги місцевого самоврядування" - Nelya Malko.  Участь від Рукшинської ОТГ у інформаційному семінарі з питань запобігання торгівлі людьми та використання при потребі національних механізмів взаємодії - від експертів громадської організації "Сучасник плюс" в межах проекту #OSCE «Поширення НМВ у Чернівецькій області» взяв Олексій Клюс.
27 Березня, 2019 р., 10:17
Сьогодні на базі Рукшинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-нарада "Організація проведення моніторингових обстежень харчоблоків закладів загальної середньої та дошкільної освіти та вимоги при погодженні перспективного двотижневого меню".  Виступив начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Чернівецькій області Безрода С.А. Участь також взяли представники Рукшинської ОТГ, дериктори шкіл та ДНЗ.
26 Березня, 2019 р., 14:20
Рукшин здобув срібні нагороди. У неділю в Чернівцях відбувся ФІНАЛЬНИЙ ОБЛАСНИЙ ЕТАП ШКІЛЬНОЇ ФУТЗАЛЬНОЇ ЛІГИ УКРАЇНИ. Участь в якому взяло чотири команди-переможці зональних етапів, а саме: Рукшинська ЗОШ, Глибоцький ліцей, Кельменецький ліцей, та Банилово-Підгірнівська гімназія. За регламентом до змагань допускаються збірні команди загальноосвітніх шкіл, що сформовані з учнів 5 класів однієї школи, які народилися не раніше 1 січня 2007 року. У півфіналі рукшинці зіграли внічию із глибоччанами, а у серії післяматчевих пенальті перемогли.  У фінальній грі наша команда поступилась ліцеїстам із Кельменців. Тож Рукшин удостоївся званням фіналіста даних змагань, що є теж непоганим результатом. Кращим гравцем турніру у складі рукшинців було визнано Гикавого Сергія. Вітаємо тренера Олександр Гайсенюк та наших юних футболістів із сріблом та чекаємо від них тільки перемог!
24 Березня, 2019 р., 11:18
Від Рукшинської ОТГ у навчальному трьохденному візиті "Управління фінансами в ОТГ" участь взяла Інна Гондуряга . Разом із представниками Чернівецької, Тернопільської та Херсонської областей побували у громадах Вінницької області. Мета візиту - перейняти кращий досвід управління фінансами.
22 Березня, 2019 р., 21:17
На виконання Указу президента України від 30.01.2019 року № 22/2019 року «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019році » та розпорядження військового комісара Чернівецького обласного військового комісаріату від 14.03.2019 № 1120 щодо виконання планового завдання з призову громадян України на строкову військову службу у Хотинській РДА о 10:00 год. сьогодні, відбулась координаційна нарада під керівництвом голови РДА для розгляду аналізу здійснених підготовчих заходів до призову громадян України на строкову військову службу у квітні – червні 2019 року. Присутні представники Рукшинської ОТГ.
21 Березня, 2019 р., 09:54
Вчора, голова Рукшинської ОТГ Олег Горбатюк, взяв участь у круглому столі "Розвиток територій. Актуальні проблеми містобудування" у Верховній Раді України. Обговорювали Проект Закону України 6403. Поділився нашим досвідом роботи над генеральним планом та вніс пропозиції які б допомогли ОТГ у вирішенні земельних та містобудівних питань.
18 Березня, 2019 р., 16:05
Збори громадян Рукшинської ОТГ - 07.03.2019 року у вигляді презентації. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь