Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
04 Червня, 2019 р., 11:03
Для юросіб затверджено нову форму № 1-Б (річна) «Звіт про взаєморозрахунки з нерезидентами» (наказ Держстату від 28.05.2019 р. № 174). Звіт № 1-Б (річна) буде діяти з 1 січня 2020 року тим самим. Відповідно, попередня форма звіту, затверджена наказом Держкомстату № 148 від 13.07.2018 р втратить счинність. Форма доступна по силці https://services.uteka.ua/ua/publication/forms-19-formi-otchetnosti-61-otchet-o-vzaimoraschetax-s-nerezidentami-forma-1-b-godovaya  Джерело: https://uteka.ua/ua/ 
03 Червня, 2019 р., 15:13
В межах проекту "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання" Центром економічного зростання для учнів Рашківської ЗОШ було проведено гру "Капітіліст". Настільна гра допомогла розвинути тактику та логіку учасників, а також навчила планувати і враховувати ризики які виникали під час гри.
29 Травня, 2019 р., 15:11
Вчора у Києві відбулась презентація проекту «Поліцейський офіцер громади». Учасником від Рукшинської ОТГ був Валерій Мариняк.  У проекті закладено ідею, що кожна ОТГ у країні повинна мати свого поліцейського. Це буде людина, якій довіряють мешканці, яка буде на постійному зв’язку та допомагатиме громаді. Планується за 2019-2020 роки відібрати 1624 офіцери для громад. Для того, щоб стати таким поліцейським, потрібно перемогти в конкурсному відборі. Після цього кожен офіцер-переможець пройде підготовку міжнародного рівня. Поліцейські громад матимуть все необхідно для того, щоб професійно виконувати свій обов’язок. Це й спеціальні авто підвищеної прохідності на базі кросовера Renault Duster, планшети, камери, радіостанції.
24 Травня, 2019 р., 10:55
21-22 травня на базі ЗЗСО "Староушицький ліцей" відбувся семінар-тренінг "Оптимізація і створення спроможної шкільної мережі". Участь взяли представники Рукшинської ОТГ. Це шведсько-український проект "Підтримка децентралізації в Україні". Під час візиту відвідано навчальні заклади Староушицької та Гуменецької ОТГ.
22 Травня, 2019 р., 14:55
22 травня - семінар-нарада з питань дотримання фінансово-бюджетної дисципліни розпорядниками бюджетних коштів Чернівецької області. Проводено Управлінням Західного офісу Держаудитслужби України в Чернівецькій області. Від Рукшинська об'єднана територіальна громадаучасть взяла Світлана Шишківська.
21 Травня, 2019 р., 14:51
Представник Управління Пенсійного фонду України в Хотинському районі провела прийом громадян у приміщенні Рукшинської сільської ради, поспілкувалась із працівниками Рукшинської ОТГ та учнями Рукшинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
20 Травня, 2019 р., 14:41
20 травня в Чернівецькому Центрі розвитку місцевого самоврядування для реєстраторів та інших посадовців ОТГ краю розпочався тренінг "Комплексний підхід до сталого екологічного розвитку громад Чернівецької області ". Керівниця Центру Tetyana Tatarchuk розповіла про досвід та можливості для громад в рамках міжнародних проектів та програм, котрі працюють в сфері екології. "1 з найбільших таких програм є Дунайська транснаціональна програма, котра цьогоріч завдяки зусиллям Міністерства регіонального розвитку України стала доступною для нас, нині відпрацьовуються механізми підготовки та реалізації проектів в рамках Програми. Коли стартує конкурс в рамках транснаціональної програми, громадам варто долучитися до підготовки власних проектів, котрі дадуть потужний імпульс розвитку екологічної сталості регіонів та безпосередньо громад", - наголосила Тетяна Татарчук. Вона також звернула увагу присутніх на конкурсах невеликих грантів з екологічною складовою від фондів скандинавських країн.
18 Травня, 2019 р., 14:39
Операція з депортації кримськотатарського населення розпочалася о 3 годині ранку 18 травня 1944 року. Для втілення примусового виселення близько 200 тис. кримських татар було залучено 32 тис. співробітників НКВД. Депортованим давалося на збори від кількох хвилин до півгодини. Формально дозволялося брати з собою особисті речі, посуд, побутовий інвентар та провізію.  Абсолютна більшість майна залишалася і була конфіскована державою або потрапила до рук мародерів. Впродовж 2 днів кримських татар звозили машинами до залізничних станцій Бахчисарая, Джанкоя та Сімферополя, звідки ешелонами відправляли на схід. 
17 Травня, 2019 р., 15:57
З метою пошуку потенційних покупців, вчора, головним спеціалістом сектору приватизації та управління корпоративними держави Регіонального відділення Фонду державного майна України по Чернівецькій області Турликовою Людмилою в с. Рукшин Хотинського району проведена зустріч з головою Рукшинська об'єднана територіальна громада Хотинського району Чернівецької області Олег Горбатюк стосовно проведення в електронній торговій системі “ProZorro.Продажі” продажу на аукціоні з умовами 2-х об’єктів незавершеного будівництва – клубу та лазні, розташованих в с.Гордівці, Хотинського району Чернівецької області. Інформаційні повідомлення Регіонального відділення з продажу на електронних аукціонах зазначених об’єктів малої приватизації розміщені на дошці оголошень та сайті Рукшинської сільської ради. Дивіться за посиланням https://gromada.org.ua/…/informacijne-povidomlennya-15-43-…/
17 Травня, 2019 р., 13:11
17 травня 2019 року у приміщенні Рукшинської сільської ради відбувся он-лайн-прийом громадян Рукшинської ОТГ заступником начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Мельником Василем Івановичем. Через встановлений скайп-зв'язок жителі змогли отримати відповідь на хвилюючі їх запитання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь