Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
20 Лютого, 2019 р., 15:30
Сьогодні у Хотинському РВК відбулось знайомство із новим військовим комісаром - підполклвником Ванзаром Іваном Георгійовичем, який приступив до своїх обов'язків кілька днів тому у зв'язку із ротацією. Були присутні голови та представники сільських рад. У ході зустрічі розглянули ряд питань. Зокрема про веснянний призов на строкову військову службу, який відбудеться з 1 квітня по 30 червня 2019р.
11 Лютого, 2019 р., 13:22
Податковим Кодексом України (далі – ПКУ) визначено, що платниками податку на землю є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі (п. 269.1 ПКУ).
08 Лютого, 2019 р., 20:05
Сьогодні у рамках проекту "Агенти громад" відбулось стажування усіх чотирьох представників ОТГ Хотинського району у редакції газети «Хотинські вісті». Дізнались багато цікавого про те, як робиться сама газета, про те, як вона потрапляє до рук читачів. Домовились про спільне підготування спецвипуску "Життя громади" щоб більш ширше донести до читача ту чи інші новину. Також кожен учасник мав змогу бути редактором та самостійно вирішувати, яку новину слід публікувати, а яку ні. Обговорили багато цікавих тем, кожен висловив свою думку, та головне – домовилися про співробітництво кінцевим етапом якого має бути підписання меморандуму про співпрацю між громадами та газетою "Хотинські вісті".
06 Лютого, 2019 р., 11:31
Жінкам, на відміну від чоловіків доводиться багато часу витрачати на будинок і сім’ю, тому вони не можуть цілими днями перебувати на роботі. Бізнес ідеї на дому для жінок не повинні бути пов’язані з важкою фізичною роботою.
26 Січня, 2019 р., 15:49
23 січня у Хотині стартував перший етап Всеукраїнської шкільної футзальної ліги України участь у якому прийняли три загальноосвітні школи з Хотинщини, а саме: Рукшинська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Хотинська гімназія №4 та Шиловецька ЗОШ І-ІІІ ступенів. За регламентом до змагань допускаються збірні команди загальноосвітніх шкіл, які сформовані з учнів 5 класів однієї школи, які народилися не раніше 1 січня 2007 року.  У напруженій боротьбі перше місце посіли рукшинці. В стартовому матчі підопічні Олександра Гайсенюка розписали мирову з шилівчанами 3-3. В заключній грі Рукшинська ЗОШ, поступаючись у рахунку хотинчанам 1-3, за чотири хвилини до завершення зустрічі, зуміла вирвати перемогу 4-3. Тож завдяки цій звитязі наші учні представлять Хотинський район на обласному, зональному етапі ліги. Слід відзначити те, що кращим бомбардиром змагань став рукшинець Гикавий Сергій, який відзначився шістьма голами.
25 Січня, 2019 р., 15:46
За кошти місцевого бюджету (84тис.800грн.) у дитячі садки Рукшинської ОТГ придбано 6 телевізорів FULL HD з технологією SMART TV та 6 дитячих гойдалок.
22 Січня, 2019 р., 16:42
Сьогодні рукшинчани провели в останню путь учасника бойових дій на Сході України Майданського Сергія. Це велика втрата для рідних та близьких, для усього нашого краю. Сергій Майданський після служби в АТО повернувся до Рукшина з дружиною, яка родом зі сходу, став батьком для двох її дітей. Також у сім'ї народилася спільна дитина. Нажаль ситуація така, що утримати трьох дітей, навіть учаснику бойових дій, дуже важко, тому Сергій змушений був іхати на заробітки за кордон. Нещодавно повернувся. Мав проблеми зі здоров'ям. Ми запам'ятаємо його, як доброзичливого, спокійнийного, справжнього патріота своєї країни.  Спочивай з Богом Сергію.
21 Січня, 2019 р., 23:14
Помер учасник АТО Сергій Майданський з Рукшина. Завтра о 10:00 год. земляки проведуть військовослужбовця в останню путь.
20 Січня, 2019 р., 11:13
19 січня зупинилося серце в учасника бойових дій у війні на Сході , жителя села Рукшин - Майданського Сергія Андрійовича 16.03.1983 р.н. Призваний 21.08.2014 р. (3-тя хвиля мобілізації) у в/ч 2195 м.Чернівці 31-ий прикордонний загін. В зоні АТО перебував з 01.04.2015 р. по 05.08.2015 р. Звільнений у запас 05.08.2015 р. Це велика втрата для нас усіх. Спочивай з Богом Сергію. Земля тобі пухом...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь