Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
18 Лютого, 2020 р., 12:16
Проводиться робота по спільному проекту утилізації твердих побутових відходів Рукшинської, Недобоївської та Хотинської ОТГ. Розроблено дорожну логістичну карту по збору сміття у Рукшинській ОТГ.
18 Лютого, 2020 р., 08:45
Шість років тому середмістя Києва перетворилося на пекло. Але ми вистояли. І перемогли! Вічна пам'ять полеглим за майбутнє України.
14 Лютого, 2020 р., 12:58
15 - 16 лютого у Хотині відбудеться 2-й міжнародний турнір з футзалу серед юнацьких команд пам'яті Героя України, першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка. Участь бере наша команда! Бажаємо нашим хлопцям перемоги та надіємось на підтримку вболівальників!
14 Лютого, 2020 р., 12:11
Сьогодні у селі Чепоноси Рукшинської ОТГ відбувся схід громадян. Заслухали звіт старости Валя Дудка про виконану роботу у 2019 році. Відмітила тих людей, котрі вносять вагомий вклад у розвиток села. Активні та небайдужі мешканці почули відповіді на свої питання. Поспілкувались також із заступником голови Рукшинська об'єднана територіальна громада Валерій Мариняк, який розповів про: - питання вуличного освітлення та подальшу співпрацю з Хотинським РЕМом; - встановлені на вулицях села контейнери для сміття та як саме буде працювати у цьому напрямку керівництво громади та комунальне підприємство "Рукшин сервіс"; - яка частка надходжень у бюджет громади від села Чепоноси; - ремонт доріг; - місцеві податки та ін. Завершився схід громадян культурною програмою у якій взяли участь колектив із села Гордівці та школярі Чепоніської ЗОШ.
12 Лютого, 2020 р., 11:19
У неділю, в четвертому турі чемпіонату Хотинського району з футзалу, Рукшин зіграв проти Данківців. Після першого тайму наша команда поступалась з рахунком 2-0. В другій половині зустрічі рукшинці спершу відквитали один м’яч, а за п’ять секунд до завершення гри зуміли вирвати нічию. Фінальний свисток зафіксував рахунок 2-2. Тож завдяки такому результату Рукшин залишився у лідируючій трійці.
05 Лютого, 2020 р., 11:58
ПРАВОВА АБЕТКА.  Новини щодо регулювання різного кола питань, що стосуються ведення підприємницької діяльності, приходять практично щодня.
04 Лютого, 2020 р., 09:51
Рукшин здобув дві перемоги. Цими вихідними відбувся другий та третій тур чемпіонату Хотинського району з футзалу. У суботу рукшинці перемогли Клішківці з рахунком 2-1, а у неділю наша команда виявилась сильнішою за Шилівську Дружбу - 5-3. Тож Рукшин має в активі 6 очок, так як перемога над Білівцями у першому турі анулюється, тому, що дана команда не з’явилась на дві гри та була знята з чемпіонату.
30 Січня, 2020 р., 09:57
Вчора у Рукшинська об'єднана територіальна громада, за підтримки проекту ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», відбувся семінар "ДОТРИМАННЯ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ПРАЦЮ - 2020". Підприємці мали змогу дізнатись про: - штрафи за порушення трудового законодавства; - ставки податків для ФОП - 2020; - як застосовувати РРО у 2020 році (за матеріалами сайту https://www.buh24.com.ua/) - систему харчової безпеки (НАССР). "Розробка документації та впровадження вимог законодавства в сфері харчової безпеки". Дякуємо куратору Nelya Malko за чудовий семінар!
27 Січня, 2020 р., 17:26
Враховуючи численні зміни нормативно-правового поля, яке регламентує діяльність фізичних осіб-підприємців, запрошуємо на тематичний семінар, де ви матимете змогу отримати відповіді на запитання щодо пеервірок з питань дотримання трудового законодавства та послуг служби зайнятості; розмірів податків на 2020 рік; роботи з готівковими коштами; застосування РРО; змін у банківському обслуговуванні; проведення перевірок контролюючими органами тощо; зокрема, щодо доручення Прем’єр-міністра  України щодо проведення роз’яснювальної роботи з суб’єктами господарювання з питань оформлення трудових відносин та подальших перевірок з накладенням штрафних санкцій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь