Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
11 Жовтня, 2018 р., 16:40
Регіональне відділення Фонду державного майна України по Чернівецькій області повідомляє про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами об'єктів малої приватизації, зокрема об'єкта незавершеного будівництва - клубу (вул.Сагайдачного,7, с.Гордівці Хотинського району Чернівецької області).
11 Жовтня, 2018 р., 12:22
В межах проекту " Різні громади-спільні рішення для економічного зростання", що фінансується ЄС через Ініціативу "Мери за економічне зростання", в приміщенні Агенції розвитку громад Буковини відбувся двох денний ІІ навчальний модуль.
11 Жовтня, 2018 р., 11:53
Відбулись робочі візити до Рукшинської ОТГ  з метою ознайомлення та вивчення стану підготовки громади до створення (модернізації) ЦНАПів. З представниками громадb спілкувались Тетяна Татарчук, директорка Чернівецького ЦРМС, Віктор Лащак і Роман Романко, радники ЦРМС, Олег Білоус та Ірина Корольчук, представники Програми "U-LEAD з Європою". Було проведено нараду з керівництвом громад, відповідальними за роботу ЦНАПів, суб'єктами надання адміністративних послуг ОМС, адміністраторами ЦНАПів, депутатами, старостами, представниками громадськості.
11 Жовтня, 2018 р., 11:46
 8 жовтня відбулась зустріч представників ОТГ Чернівецької області у рамках проекту "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання". Багато цікавої інформації. Зокрема про роботу із різними верствами населення і т.д. Відвідав представник Рукшинської ОТГ Ігор Гайсенюк.
04 Жовтня, 2018 р., 09:58
Із завтрашнього дня розпочнуться перевірки дотримання вимог законодавства про працю.
02 Жовтня, 2018 р., 15:53
Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження № 649-р від 5 вересня 2018 року «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення».
29 Вересня, 2018 р., 14:52
Ніякі ремонти, обладнання нічого не вартують, якщо немає людей - зацікавлених, ініціативних, готових змінюватися та змінювати світ навколо себе. Є сподівання, що такими будуть адміністратори Центрів економічного зростання громад, які пройшли перший модуль навчання.
27 Вересня, 2018 р., 11:22
Християни східного обряду 27 вересня відзначають Воздвиження Чесного і Життєдайного Хреста Господнього. Свято Хрестовоздвиження належить до 12 найбільших християнських свят і є в новому церковному році наступним після Різдва Богородиці. Згідно з переказами, близько 326 року рівноапостольна Єлена (бл. 255-330), мати першого християнського імператора Константина, знайшла в Єрусалимі біля Голгофи Хрест, на якому було розіп’ято Ісуса Христа. Майже три століття пролежав він у землі, у своєрідній братській могилі, куди римляни мали звичай кидати тіла страчених і знаряддя тортур. І ось цей хрест був піднятий патріархом Макарієм над усіма віруючими християнами, які зібралися того дня біля Голгофи. Хрест був не лише віднайденим шматком дерева на якому страждав Ісус, і де закінчився його земний хресний шлях, але й символізував саму Церкву Христову, яка протягом трьох століть зазнавала жахливого гноблення, зневаги і була поза законом. Піднесений хрест став символом перемоги і торжества християнства.
27 Вересня, 2018 р., 11:07
У п’ятому турі ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ФУТБОЛЬНОЇ ЛІГИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ серед юнаків 2006 року народження наші хлопці на виїзді здобули перемогу із рахунком 1:2 над ФК «Чернівці». Вітаємо із перемогою та дякуємо вболівальникам за підтримку!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь