Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
18 Березня, 2018 р., 20:13
Заступник голови Рукшинської громади Мариняк Валерій Іванович, 12-13 березня 2018 р. взяв участь у навчальному візиті на Вінничину, який відбувся за підтримки програми «U-LEAD з Європою» для  представників об`єднаних територіальних громад Чернівецької області.
16 Березня, 2018 р., 09:29
Друзі! Підтримайте Чепоніську ЗОШ І-ІІ ст., яка бере участь у проекті «Клич друзів – граймо разом! – 2018» від "Фонду Кличко", в рамках якого 10 шкіл України отримають спортивний майданчик.  Прохання підтримати дану заявку балами!!!  ДЛЯ ЦЬОГО ПОТРІБНО ПРОСТО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://my.klitschkofoundation.org/ref/5coXfN Реєструватись може будь-хто, як учень школи, вчитель так і пересічний громадянин.  За кожного зареєстрованого учасника школа отримує +100 балів!!! Не залишайтесь байдужими!!! Об'єднаймося разом задля перемоги та зробимо мрію наших дітей реальністю!!!
15 Березня, 2018 р., 12:14
Заслухали звіт старости с.Чепоноси Дудки Валентини Іванівни та Голови Рукшинської ОТГ Горбатюка Олега Васильовича за виконану роботу у 2017 році. Присутні жителі села Чепоноси отримали відповіді на свої питання.
20 Лютого, 2018 р., 15:39
20 лютого 2014 року Україна прощалася із загиблими на Майдані героями України.? Тодішній президент В. Янукович оголосив 20 лютого днем жалоби за Небесною сотнею. Що це було: жалюгідна спроба виправити ситуацію, відверте підлабузництво, лицемірне бажання продемонструвати свою "відданість" народу і врятувати власну шкуру? Хто зна… Та що б це не було, офіційно чи не офіційно, за наказом чи проти чиєїсь волі, це відбулось би за будь-яких обставин. Адже ці люди віддали найцінніше, що в них було, задля нас із вами. А таке не забувається… Юні хлопці, чоловіки та жінки вже ніколи не повернуться додому, не обіймуть близьких, не посміхнуться друзям. Сумно і боляче. Хто б міг подумати, що в 21 столітті, після всього, що пережила наша (і не тільки) держава, все повториться знову. Схоже, людство не квапиться вчитись на своїх помилках… Сьогодні кількість загиблих вже вимірюється тисячами. І кінця, поки що, цьому не видно. Не будемо говорити про те, хто і за що бореться. Ця тема вже достатньо висвітлена в просторах інтернету, в коментарях, у повсякденних розмовах в чергах та автобусах. Давайте в цей день просто віддамо шану тим, хто "положив серце й душу за нашу свободу".
20 Лютого, 2018 р., 15:36
В суботу у Рукшині відбулось зібрання бджолярів Рукшинської ОТГ.  Обговорювалося ряд проблемних питань: - зміни законодавства, які обмежать вихід на ринок для дрібних пасік; - порушення законодавства садівниками ( кропка садів вдень та забороненими препаратами або такими, які є особливо шкідливими); - можливість створення кооперативу так як Рукшинська ОТГ є цільовою громадою в рамках проекту, що фінансується ЄС, "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання" та має змогу отримати фінансову підтримку для його створення.
09 Лютого, 2018 р., 12:41
У Чернівецькій області насипало до 35 см снігу. Синоптики облгідрометцентру кажуть, що це був найсильніший снігопад цієї зими
04 Січня, 2018 р., 16:00
Для вас – в межах реалізації проекту за підтримки Європейського Союзу «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання» 25-26 січня поточного року організовується навчальний тренінг «Безкоштовні IT рішення від компанії Google для просування і оптимізації власного бізнесу».
29 Грудня, 2017 р., 10:15
За кошти субвенції на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад закуплена спеціалізована техніка та навісне обладнання до неї для розвитку комунального підприємства "Рукшин сервіс" у Рукшинській ОТГ: - автогрейдер Changlin PY165C; 842920000; - трактор "Беларус - 82,1"; - плуг (сг) ПЛН3-35-70 трьохкорпусний; - косарка ротаційна, роторна Z-069-1,65м; - фреза с/г грунтофреза ФГН2,1м; - навантажувач фронтальний тракторний НТ-4М; - бур (буровий пристрій); - розкидач піску РПС "Шля -1300"; - відвал МТЗ-80-82; - причіп тракторний.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь