Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
27 Жовтня, 2017 р., 09:52
19-20 жовтня, відбувся За підтримку заходу асоціація висловлює щиру вдячність Південно-Західному хабу програми U-LEAD. Від Рукшинської ОТГ участь взяла секретар Гермаківська Юлія Михайлівна
05 Жовтня, 2017 р., 16:43
Вчора у четвертому турі Рукшин у Хотині прийняв Банилів (Сторожинецький р-н). Матч виявився достятньо цікавим та гольовим. Наша команда ведучи в рахунку, а згодом поступаючись, все ж таки зуміла здобути пермогу 5-3.  За рукшинців відзначились: Іван Вуєчко та покером Андрій Філіпчук (до речі в другому матчі поспіль). Завдяки цій перемозі Рукшин U-14 здобув шість очок та закріпився в середині турнірної таблиці.  У наступному турі, 10 жовтня, на наших юнаків чекає непростий виїзд до Чернівців, де відбудеться матч проти Буковини 2004 (І)!!! Бажаємо перемоги!!!
05 Жовтня, 2017 р., 16:41
Вчора у Хотинській РДА відбувся Участь взяли представники Рукшинської ОТГ.
27 Вересня, 2017 р., 13:47
Вчора у матчі третього туру ЧЕМПІОНАТУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ з футболу серед юнаків 2003-04 р.н. Рукшин під орудою тренера Хотинської ДЮСШ Олександа Гайсенюка та вчителя фізкультури Рукшинської ЗОШ Філіпчука Валентина завітав у Дорошівці, де зіграв проти команди ДЮСШ м. Заставна. Рукшинці здобули впевнену перемогу з рахунком 7-0. Хет трик оформив Філіпчук Андрій, дубль Шестобуз Владислав та ще по разу відзначились Гречко Максим та Бейчук Василь. Нагадаємо, що юнаки з Рукшина вперше беруть участь у ЧЕМПІОНАТІ ОБЛАСТІ. Тож вітаємо їх із достойним виступом та бажаємо подальших перемог та більшої уваги до себе з боку керівництва Хотинської ДЮСШ, спонсорів і т.д.  У наступному турі рукшинці приймуть Банилів Сторожинецького район.
27 Вересня, 2017 р., 13:45
24.09.2017 відбувся   Нашій команді протистояв вже знайомий суперник - Тереблече. У першій половині гри рукшинці завдяки вдало реалізованому виходу віч на віч Юрієм Агузаровим повели в рахунку, але на останній хвилині тайму, після навісу з кутового, глибоччани зрівняли рахунок. У другій половині гри Тереблече перехопило ініціативу та забило двічі, на що Рукшин відповів одним влучним ударом Андрія Руснака, теж після навісу з кутового.  Тож наша команда поступилась 3-2 та удостоїлась звання фіналіста кубка Буковинських річок.
27 Вересня, 2017 р., 13:43
21.09.2017 у Рукшинській ОТГ відбулось відкриття Рукшинської АЗПСМ. Серед присутніх були: - Заступник голови ОДА Павлюк Михайло - Заслужений журналіст України Годнюк Любов - Заступник начальника управління департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА Крикливець Любов - Перший заступник голови Хотинської РДА Марцинкевич Володимир - Головний лікар Хотинської ЦРЛ Пасічник Юрій - Працівники Рукшинської ОТГ - Депутати Рукшинської ОТГ, Хотинської РДА - Представники Глибоцької ОТГ _ Представники Мамализької ОТГ - Жителі громади
20 Вересня, 2017 р., 16:50
Виконком Рукшинської сільської ради оголошує конкурс по відбору суб'єктів оціночної діяльності
12 Вересня, 2017 р., 11:32
Вчора відбулась нарада при президентові України з питань реформування медицини у сільській місцевості. Від Рукшинської ОТГ участь взяв Заступник сільського голови Мариняк Валерій. Президент України Петро Порошенко ініціює впровадження в Україні програми реформування сільської медицини. "За моїм дорученням було розроблено програму розвитку сільської медицини", повідомив під час наради з питань розвитку сільської медицини в понеділок у Києві. Він зазначив, що стан сільської медицини сьогодні в Україні "жахливий - не вистачає обладнання, ліків,... немає медичного персоналу". "Та програма, яка розроблена, дає сучасні відповіді на питання, які стоять зараз перед державою", - запевнив П.Порошенко.  За його словами, один із напрямів реформи сільської медицини - впровадження телемедицини, коли лікарі зможуть віддалено, по Інтернету, надавати консультації пацієнтам. "І головне: для жителів села ця послуга повинна бути безкоштовною", - сказав президент. П.Порошенко також заявив, що вважає справедливим, щоб частина коштів, які зусиллями Генеральної прокуратури України було вилучено у колишніх керівників держави, відправити на реформу сільської медицини. "Я буду просити уряд і народних депутатів врахувати витрати на ці програми і в бюджет 2018 року", - повідомив він. Глава держави додав, що розраховує в цьому питанні і на допомогу Світового банку.
11 Вересня, 2017 р., 16:50
7 вересня представники Рукшинської ОТГ взяли участь у Регіональному форумі місцевого самоврядування, який відбувся сьогодні у м.Чернівці.
11 Вересня, 2017 р., 16:48
За сприяння Чернівецького підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування 6 вересня до фінансового відділу Рукшинської ОТГ завітали працівники Чернівецької ОДА з метою надання практичної та методичної допомоги. В ході виїзду розглянуто проблемні питання, що виникають у процесі планування та виконання бюджету.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь