Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
18 Червня, 2018 р., 10:36
Вчора у Гордівцях відкрили спортивний майданчик!!! Велика подяка тим хто допоміг у його встановленні: Горин Віталій, Татарчук Олексій, Кухновець Сергій, Кучер Віктор, Горин Олександр, Мельничук Радіон, Дяволюк Дмитро, Горин Олександр, Панівський Олексій, Остафійчук Ігор, Горин Роман, Горин Ірина, Кучер Людмила, Татарчук Оксана, Ліханова Олена, Дячук Тетяна, Туранська Олена, Дивонаєва Леся.
18 Червня, 2018 р., 10:24
У Рукшинському ДНЗ "Калинка" відбулися між командами "Калинка" с.Рукшин та "Ромашка" с.Чепоноси. Взяли участь дошкільнята всіх вікових категорій. Перемогла ДРУЖБА
11 Червня, 2018 р., 10:21
Рукшин U-15 бронзовий призер ЧОДЮФЛ. Завершився чемпіонат Чернівецької області з футболу серед юнацьких команд 2003-04 років народження. Для Рукшина даний розіграш став дебютним. Наша команда в 14 іграх здобула сім перемог, двічі зіграла внічию та п’ять разів поступилась. Набравши 23 очки юні рукшинці посіли третю сходинку ЧОДЮФЛ. Вже 11 червня, на стадіоні "Буковина" о 14.30. відбудеться урочисте нагородження всіх призерів юнацьких чемпіонатів, після чого буде зіграно фінал чемпіонату України з футболу серед команд 1 ліги U-19. Запрошуємо всіх вболівальників!!!
07 Червня, 2018 р., 10:05
Таку назву має  проект,  який реалізується в семи областях України, в т.ч. і в Чернівецькій. У рамках проекту планується багато інформаційно-просвітницьких заходів:
06 Червня, 2018 р., 14:22
   Наприкінці минулого року Рукшинська сільська рада стала підписантом ініціативи Європейського Союзу "Мери за економічне зростання" в Україні (M4EG). Суть ініціативи полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам країн Східного партнерства і сприянні тому, щоб вони ставали активними провідниками місцевого економічного зростання та створення робочих місць.    31 травня - 1 червня 2018 року у м.Києві за фінансової підтримки ЄС у рамках даного проекту відбувся перший навчальний модуль з розробки плану місцевого економічного розвитку, в якому взяла участь начальник фінансового відділу Рукшинської сільської ради Інна Гондуряга.
30 Травня, 2018 р., 19:44
Підходи  до планування виробничої діяльності кооперативу,  до проведення фінансових розрахунків розглядаються на семінарі, організованому в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», що фінансується ЄС в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання».
30 Травня, 2018 р., 12:24
3 червня у с.Пригородок біля Дністра (урочище "Калина"), вже традиційно, відбудеться свято до дня захисту дітей "Громада - дітям". Запрошуємо жителів Рукшинської громади.
18 Травня, 2018 р., 10:45
Підходить до завершення Рукшин у п’яти турах двічі переміг, двічі зіграв у нічию та одного разу поступився лідеру змагань. Тож нашій команді залишається зіграти ще дві гри. На даний момент рукшинці перебувають на третій сходинці турнірної таблиці. Це неабиякий успіх для наших хлопців, адже вони беруть участь вперше у даному турнірі.
14 Травня, 2018 р., 11:10
Об'єкт незавершеного будівництва - лазня ( вул. Мучурінська, 14 село Гордівці, Хотинського району, Чернівецької області.) виставлений на продаж ФОНДОМ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь