Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
08 Травня, 2018 р., 15:05
8 травня — День пам'яті та примирення!  Героям слава!
07 Травня, 2018 р., 16:12
Рукшинська ОТГ отримала сертифікат про приєднання до ініціативи ЄС Це є свідченням того, що громади готові шукати нові можливості для свого розвитку та брати на себе відповідальність. Дає можливість більш ширше співпрацювати із європейськими фондами.
30 Квітня, 2018 р., 10:52
Працівники Рукшинської ОТГ висловлюють щирі співчуття близьким та рідним з приводу смерті ветерана ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ Мариняка Федора Семеновича.  Він пішов від нас, залишивши по собі добру пам'ять та гідні справи. Ми всі у невідплатному боргу перед тими, які ціною свого життя перемогли німецько-фашистських загарбників. Вічна пам’ять, нехай земля йому буде пухом.
16 Квітня, 2018 р., 11:20
Перший етап завершено. Це грантовий проект ТРК Буковина спільно з громадською організацією «Буковинський центр виборчих технологій». Ідея якого полягає в подальшій співпраці та взаємодії засобів масової інформації з об’єднаними територіальними громадами. Всього участь в ньому беруть 20 представників ОТГ.
10 Квітня, 2018 р., 13:12
Ще однією визначною подією, що відбулася на загальних зборах громадян села стало спільне підписання головою Рукшинської ОТГ О.Горбатюком та керівником Держгеокадастру в Чернівецькій області Ю.Ватаманюком наказу про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення площею 158,5054 га з державної у комунальну власність. Дані земельні ділянки розташовані за межами населених пунктів Рукшинської ОТГ.
06 Квітня, 2018 р., 08:22
 Рукшинській ОТГ, яка славиться своїми садами, відбулась зустріч мешканців села для вирішення питання участі в проекті «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання». На зборах було прийнято рішення по А от з напрямком діяльності ще будуть визначатись, адже багато ідей потребують обговорення. Серед можливих напрямків діяльності кооперативу є переробка продукції бджільництва, сушка фруктів, збір та охолодження молока. Шість представників ОТГ увійшли в ініціативну групу, яка вже розпочала роботу серед мешканцівгромади з тим, щоб визначитись, які ідеї є прийнятними та хто буде готовий увійти до складу кооперативу.  Проект підтримується Європейським Союзом в межах інніціативи "Мери за економічне зростання".
02 Квітня, 2018 р., 09:35
У суботу, 31 березня, у Рукшині відбулися . Голова Рукшинської ОТГ Олег Горбатюк прозвітував перед мешканцями громади про виконану роботу за 2017 рік. Зокрема про створення комунального підприємства та закупівлю техніки на суму понад 3,5 млн гривень (а також навісного обладнання на зекономлені кошти), про будівництво дитячих майданчиків, про спільні проекти із Європейським союзом і т.д. Окремо висловив подяку Голові Рукшинської громадської організації «Традиції та реформи» Єленчуку Віталію за реалізований проект по встановленню котельні у Чепоніській ЗОШ І-ІІ ст. та директору Рукшинської ЗОШ І-ІІІ ст. Шишковському Сергію, тренеру з футболу Гайсенюку Олександру за виграний проект від фонду Кличко «Клич друзів граймо разом» завдяки якому Рукшинська школа отримала новітній спортивний майданчик. На сході громадян також були присутні: народний депутат України Максим Бурбак, заступник голови обласної державної адміністрації Василь Гостюк, керівник Держгеокадастру в Чернівецькій області Юрій Ватаманюк, голова райдержадміністрації Петро Допіряк, виконавчий комітет сільської ради, жителі Рукшинської громади. Головою Рукшинськоі ОТГ Олегом Горбатюком спільно з керівником Держгеокадастру в Чернівецькій області Юрієм Ватаманюком підписано наказ про передачу 158 га земель сільгосппризначення за межами населеного пункту у комунальну власність Рукшинської об‘єднаної територіальної громади. Також в ході зборів виступили: - народний депутат України Максим Бурбак, який дав відповіді на низку питань жителів громади; - голова Хотинської РДА Петро Допіряк, який розповів про проведену роботу райдержадміністрації у 2017 році; - заступник голови Чернівецької ОДА Василь Гостюк; - Директор Рукшинської ЗОШ І-ІІІ ст. Шишковський Сергій.
21 Березня, 2018 р., 09:41
Представники Рукшинської ОТГ відвідали славне місто Чернівці)) а саме ЦЕНТР РОЗВИТКУ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ. Мета - Формування Центрів безпеки громадян у об'єднаних територіальних громадах. У засіданні круглого сталу взяли участь: - голови ОТГ Чернівецької області; - заступник голови Чернівецької ОДА - Гостюк Василь Іванович; - директор Чернівецького ЦРМС - Татарчук Тетяна Михайлівна; - заступник начальника Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Чернівецькій області - Бринь Андрій Миколайович; - працівники ЦРМС. Відбувся цікавий діалог на тему створення секторів цивільного захисту, комісій з ТЕБ та НС (в кого їх немає, бо у нас вона функціонує), комунально-аварійно-рятувальної служби, місцевої пожежної охорони і т.д. Звичайно, це питання є важливим, так як від стихійних лих, пожеж, ніхто й ніколи не застрахований. Для прикладу Андроняком Андрієм Петровичем - заступником начальника відділу запобігання НС УДСНС, було взято Рукшин, в якому у 2016 році сталось 7 пожеж, у 2017 - 3 пожежі, у 2018 році - 1 пожежа.  Також була представлена сумка парамедика (див. фото нижче) в якій є все. Вартість її півтора тисячі євро.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь