Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
06 Вересня, 2020 р., 11:07
Шановні підприємці! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем підприємця!
24 Серпня, 2020 р., 12:50
Щиро вітаємо Вас із визначним святом — Днем незалежності України! Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Зичимо Вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя і благополуччя!
22 Серпня, 2020 р., 11:41
                                21 серпня 2020 року завершено опитування населення Рукшинської ОТГ, оголошене в рамках виконання завдання від Програма DOBRE. Дякуємо нашим респондентам, що знайшли час та відповіли на поставлені запитання.
18 Серпня, 2020 р., 10:55
Стягнення аліментів на утримання дитини.
14 Серпня, 2020 р., 12:22
В рамках участі у конкурсному відборі Програми DOBRE, Рукшинська сільська рада проводить опитування населення. Метою є отримання необхідної інформації, яка визначатиме проблемні питання щодо першочергових змін в громаді. Щиро дякуємо за приділений час!
17 Липня, 2020 р., 10:53
Поділ спільного майна подружжя.
14 Липня, 2020 р., 16:24
В рамках проекту ULEAD з Європою: створення ЦНАП відбулися навчальні тренінги на теми: "Створення ЦНАП в ОТГ", "Знання та навички щодо окремих адміністративних послуг та їх груп", "Ділова етика та взаємодія з відвідувачами". Результатом тренінгу є сертифікати які отримали: Олег Горбатюк, Валя Дудка, Леонід Садовнік, Мандрюк Віктор, Леонид Швец, Ірина Горин, Ігор Гайсенюк, Надія Горбатюк, Рая Кучер, Юля Гермаковска, Людмила Василькова, Інна Гондуряга, Світлана Шишківська, Кристіна Погорена, Аліна Беженар, Олексій Фурлет, Віталій Єленчук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь