Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
04 Січня, 2021 р., 16:10
3 січня виповнився 101 рік жительці хутора Латківці Кравецькій Василині Василівні. До вітань доєднались голова Олег Горбатюк та колектив Рукшинської сільської ради.
31 Грудня, 2020 р., 17:26
Шановні жителі громади ! Прийміть наші щирі вітання з прийдешнім Новим роком ! Нехай світле новорічне свято увійде у ваше життя і принесе із собою благополуччя та достаток, міцне здоров'я та щасливу долю. Нехай прийдешній 2021 рік принесе нашій громаді неймовірні можливості для позитивних змін, виконає усі бажання, справдить усі мрії та сподівання!
07 Грудня, 2020 р., 10:27
Шановні працівники органів місцевого самоврядування.
06 Грудня, 2020 р., 10:36
Сьогодні вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Ви – наші захисники та захисниці, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: здоров'я, світлого настрою, успіхів на всіх фронтах!
28 Листопада, 2020 р., 20:02
У цей день ми віддаємо шану тим невинним, хто постраждав від тоталітарного режиму під час Голодомору-геноциду 1932-33 рр. та від інших штучно організованих радянською владою голодів. Важко уявити, що на родючій українській землі мільйони людей мучилися від голоду: вони зазнавали знущань і принижень, в них відбирали майно, здоров’я, і найцінніше - життя…
21 Листопада, 2020 р., 10:13
21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи, який об’єднує всіх українців у пошануванні подвигів, патріотизму та мужності захисників демократичних цінностей, які відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Події минулого змінили народ, згуртували нас в єдиній, соборній і незалежній Україні. Нам вдалося довести, що українців вирізняють глибоке почуття патріотизму, гідність і самодостатність. Сьогодні продовжуємо утверджувати мир та суспільну гармонію в рідній Батьківщині, розбудовувати нову європейську державу, адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і наступні покоління. Цього дня згадуємо усіх тих, хто віддав своє життя за незалежність і добробут нашої країни. Хай ніколи не згасає в наших серцях пам’ять про відважних героїв. Миру, добра і благополуччя всім захисникам і їхнім родинам! Слава Україні!
20 Листопада, 2020 р., 12:51
Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади адміністратор відділу Центру надання адміністративних послуг виконавчого апарату Рукшинської сільської ради (1 штатна одиниця).
18 Листопада, 2020 р., 21:24
Про скликання першої сесії  Рукшинської сільської ради Дністровського району Чернівецької області
09 Листопада, 2020 р., 16:31
9 листопада ми відзначаємо День української писемності та мови. Це свято підкреслює важливу роль української мови в консолідації суспільства, підтримує її вивчення і розвиток, багатство та літературну довершеність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь