Рукшинська сільська об'єднана територіальна громада

Чернівецька область, Дністровський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути
14 Липня, 2020 р., 16:24
В рамках проекту ULEAD з Європою: створення ЦНАП відбулися навчальні тренінги на теми: "Створення ЦНАП в ОТГ", "Знання та навички щодо окремих адміністративних послуг та їх груп", "Ділова етика та взаємодія з відвідувачами". Результатом тренінгу є сертифікати які отримали: Олег Горбатюк, Валя Дудка, Леонід Садовнік, Мандрюк Віктор, Леонид Швец, Ірина Горин, Ігор Гайсенюк, Надія Горбатюк, Рая Кучер, Юля Гермаковска, Людмила Василькова, Інна Гондуряга, Світлана Шишківська, Кристіна Погорена, Аліна Беженар, Олексій Фурлет, Віталій Єленчук.
28 Червня, 2020 р., 12:24
Молодість – це час пошуку, чи не так? Кому як не вам відкривати нові горизонти? Адже ви як ніхто знаєте, чого потребує молоде серце й душа. Особливо сьогодні, коли чимало бентежності з’являється в очах ваших друзів та знайомих. Тож спробуймо започаткувати разом новий тренд дієвого оптимізму – оптимізму не на словах, а у справах. Будьте взірцями у слові, вірі, любові та надії, даруючи її іншим вашими добрими вчинками.  Вмійте приймати і дарувати любов, піклуйтеся про своїх рідних, поважайте друзів, обирайте свою місію у житті також з любові – тоді вона приноситиме гарні щедрі плоди. 
28 Червня, 2020 р., 12:15
Ухвалення 1996-го року Основного Закону стало логічним наслідком тисячолітнього державотворчого процесу українців. Конституція становить ядро національної правової системи. Вона фіксує головні юридичні та політичні аспекти відносин між державою та суспільством.
23 Червня, 2020 р., 11:13
Зруйновані дороги, знесені містки, паркани, підтоплені хати та знищена городина. Такі наслідки негоди, що вирувала учора на хуторі Брідки, що відноситься до села Рашків Рукшинської ОТГ. Як уже повідомляли, там через потужну зливу потічок перетворився у річку, що зносила все на своєму шляху.
22 Червня, 2020 р., 13:31
22 червня, в День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, ми згадуємо всіх тих, чиє життя було відібрано, покалічено або зруйновано в одній із наймасштабніших воєн ХХ століття. Та війна, що розпочалася ще задовго до 1 вересня 1939 р., а 22 червня 1941 р. понесла нову хвилю страждань і смерті, болючим шрамом назавжди лишилась не лише в нашій, а й у світовій історії, і цей «шрам» має нагадувати про лихоліття війни та слугувати пересторогою для всіх прийдешніх поколінь. На жаль, і нині, у XXI столітті, нас знову спіткало лихо війни, і тепер через збройну агресію Росії гинуть наші брати і сестри… Війна – це велике зло, це смерть і страждання, руїни і втрати, сльози і біль… Вона насильно відбирає людські життя. Але не ми розв’язали цю війну, і ми віримо, що з Божою допомогою Україна таки здобуде справедливий мир, бо на нашій стороні правда. Сьогодні ж, в день скорботи, вшановуймо пам’ять усіх жертв війни в Україні та молімо Господа, щоби допоміг нам встановити в нашій державі мир та єдність.
21 Червня, 2020 р., 10:03
Негода вчора наробила біди в Рукшинській ОТГ. У Брідках підтопило та позаливало хати. Невеличкий місцевий потічок через сильні опади перетворився у річку.Сильна гроза була і в Рукшині. Жителі у центрі села чистили новий асфальт від нанесеного бруду після негоди. Наразі збитки, завдані негодою, ще уточнюються. Фото і відео надане місцевими мешканцями.
20 Червня, 2020 р., 21:42
Щорічно у третю неділю червня всі українські медики відзначають професійне свято – лікарі, фельдшери, медсестри та медбрати, акушери, лаборанти, санітари, – всі, хто стоїть на сторожі людського здоров’я. День медика – чудова нагода ще раз подякувати нашим медикам за їх сумлінну та невтомну працю, адже переоцінити величезну роль медиків неможливо.
18 Червня, 2020 р., 21:35
Тут будуть виготовляти корисні сушені фрукти (снеки та фріпси), крем-мед та мед у «стіках», що зручно взяти із собою. Таке ековиробництво створено кооперативом бджолярів за підтримки проєкту Європейського Союзу «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання».
10 Червня, 2020 р., 13:08
Щиро дякуємо за отриману скриньку здоров'я від програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та міжнародного благодійного фонду Карітас України, в рамках запобіганню поширення коронавірусу Covid 19.
04 Червня, 2020 р., 20:36
1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей. Тож відділ «Хотинське бюро правової допомоги» Кельменецького МЦ з надання безоплатної  вторинної правової допомоги нагадують про обсяг цивільних майнових прав саме дитини, порядок здійснення  прав дітей ними особисто та через законних представників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь